ÜZLETÁGAK

TECHNOLÓGIAI ÜZEMELTETÉS

IT üzletág:

HIS / PACS – Elektronikus egészségügyi rekord:
Rálátva a hazai és külföldi piaci résztvevők termékeinek és szolgáltatásainak előnyeire, a vevők igényeinek megfelelően, független tervezőként ajánljuk a termékskála legjobban illeszkedő homogén elemét. A telepítést követően kórházi informatikai rendszerek és alrendszerek integrációját végezzük, teljes körű terméktámogatást biztosítunk.


Onkológia – fizika:
2012 óta emeltük be közvetlenül a TPR (sugárterápiás tervező szoftvereket) portfoliónkba és kezdtük el az intézmények támogatását:

  • Országos Onkológiai Intézet
  • Szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
  • DEOEC
A TPR implementálásán, oktatásán túl workshopokat is szervezünk a szakma hazai képviselői számára, így biztosítva a folyamatos fejlődést.


K+F:
A kutatás, fejlesztés és az innováció szintén részét képezi a mindennapos feladatainknak. Célunk olyan orvos technológiai termékekkel megjelenni a piacon, melyek legfőbb célja a betegek életminőségének elkötelezett javítása.


Energetikai rendszer:
A VMD Zrt. által kifejlesztett egészségügyi intézményekre adaptált energetikai rendszer, egy WEB alapú adatfeldolgozó, megjelenítő szoftver, mely a szabványok által megkövetelt átláthatósági és független cég által történő auditálhatósági szempontok figyelembevételével készült. Ennek megfelelően számos olyan lehetőséget tartalmaz, amely az energetikusok munkáját egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi. A vezetés felé az energetikai hatékonyságról információkat szolgáltat, valamint a projektek kezeléséhez, az üzemeltetéshez kellő mélységű információkat nyújt az eszközökre, költségekre és időre vonatkozóan.


Urológia:
A VMD Zrt. az urológiai eszköz üzemeltetésen belül ESWL (testen kívüli létrehozott energia igénybevételével történő kőzúzás) szolgáltatást nyújt. Egy olyan modellt dolgoztunk ki, amelyben magas szintű technikai eljárás során teszünk eleget a kórházak által támasztott igényeknek. Ezen kívül előkészítés alatt áll egy mobil urodinámiás szolgáltatás bevezetése is, amely egyedülálló ellátási formának számít Magyarországon.


Dr. Banyó Tamás
urológiai eszköz üzemeltetés
email: banyo.tamas@vmd.hu

Berecz Zoltán
energetikai üzemeltetés
Tel: +36 1 796-0319
email: berecz.zoltan@vmd.hu