ÜZLETÁGAK

GÉP-MŰSZER SZÁLLÍTÁS

Szakembereink széles körű hazai és nemzetközi piacismeretének köszönhetően a VMD Zrt. a legjobb minőséget szállítja, a megbízók igényeinek megfelelően, a legoptimálisabb áron. A független szakértői pozíció által generált versenyhelyzet a garancia arra, hogy vállalatunk a piac lehetőségein belül minden esetben a legjobb ár-érték arányt nyújtja. A VMD Zrt. a gép–műszer technológia területén közvetlenül gyártóként es márkafüggetlen beszállítóként is jelen van az egészségügyi piacon. Mindig a legjobb minőségre törekedve, stratégiai együttműködésben áll a legfőbb minőségi gyártókkal és a nagy gyártói tapasztalattal rendelkező hazai és nemzetközi cégekkel.

Speciális megoldásokat is kínál például a műtőfejlesztések területén. A legújabb integrált műtő vagy blokkműtő koncepciók a XXI. század legmodernebb, informatikai újításokkal továbbfejlesztett munkaállomásai. Ezekben a műtőkben a betegek legkorszerűbb ellátása mellett az orvosok és egészségügyi szakemberek munkáját segítő és a műtőkihasználás hatékonyságát növelő fejlesztéseket is tud ajánlani.

Nincs sikeres műtét egy jól felépített aneszteziológiai és intenzív osztályos háttér nélkül. Az intenzív osztály biztosítja az intenzív kezelést, ápolást és megfigyelést azon betegek részére, akik veszélyeztetettek vagy életfontosságú szerveik működése felborult. A betegellátás biztonságát és eredményességét egy kitűnően felszerelt aneszteziológiai és intenzív osztály nagyban elősegítheti. A VMD Zrt. ehhez kínál számos, együttműködő partnerei által fejlesztett altató-lélegeztető gépeket, páciensek megfigyeléséhez monitoring és lázlaprendszereket, a legkorszerűbb, egyszerűen használható, könnyen kezelhető informatikai szoftverekkel együtt.

VMD Zrt. nagy tapasztalattal rendelkezik radiológiai és egyéb diagnosztikus központok kialakításában, felszerelésében, tervezésében, működtetésében.

Megoldásokat nyújt az onkológia területén is:
Szakembereink jó ismerői a legmodernebb sugárterápiás készülékeknek, képfúziós, kontúrozó, tervező rendszereknek, melyek lehetőséget adnak a megszokott kuratív, valamint a speciális IGRT vagy stereotaxiás besugárzásokra is. A páciensek teljes körű klinikai és sugárterápiás információját tartalmazó moduláris szoftverek egyéni igényeihez alakíthatóak, már meglévő és új készülékeik is illeszthetőek. Segítik, standardizálják intézményük onkológiai munkafolyamatait a daganatos betegség diagnózisától, a terápia klinikai és sugárterápiás tervezésén, végrehajtásán, majd a páciens egészségének hosszú távú ellenőrzésén keresztül. Dozimetriai, valamint rögzítő rendszereink teszik teljessé ajánlatunkat.